Πολιτική Ακύρωσης

Εντός 24 ωρών από την στιγμή που γίνεται μια ηλεκτρονική παραγγελία, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωσή της, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στο τμήμα παραγγελιών της COCO-MAT Farms: info@cocomatfarms.gr. Εντός του χρονικού περιθωρίου αυτού, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Μετά την παράδοση της e-shop παραγγελίας, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα, ακριβώς στην κατάσταση που τα παρέλαβε, αποστέλλοντας σχετική δήλωση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση, στη διεύθυνση:

COCO-MAT Farms  
Τατοίου 165 Κηφισιά
Νομός Αττικής
ΤΚ 145 64

ή μέσω e-mail στην διεύθυνση:

info@cocomatfarms.gr

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες με τρόπο πληρωμής «κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό», πρέπει να εξοφλούνται μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν περάσει ο χρόνος πληρωμής η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύονται από το πρωτότυπο τιμολόγιο ή την απόδειξη πληρωμής. Εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους από την COCO-MAT Farms, και εφόσον δεν έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές, η COCO-MAT Farms  θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων και τυχόν εξόδων παράδοσης, με τα οποία έχει επιβαρυνθεί ο πελάτης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στην επιλογή του πελάτη να χρησιμοποιηθεί άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η COCO-MAT Farms) χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την αρχική συναλλαγή (εκτός εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ρητώς κάτι διαφορετικό).

Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, η COCO-MAT Farms  θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας και σε περίπτωση που η COCO-MAT Farms  υποχρεωθεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν σας ικανοποιεί πλήρως παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της COCO-MAT Farms μέσω e-mail στην διεύθυνση info@cocomatfarms.gr

Τοποθεσία: Λ. Τατοΐου 165
145 64 – Κηφισιά
Αθήνα – Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 6251971
Email: info@cocomatfarms.gr
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 163880339000