Η εταιρεία

Η COCO-MAT Farms είναι ένα νέο μέλος της οικογένειας της COCO-MAT, που εστιάζει στην προμήθεια και στην διανομή επιμελώς επιλεγμένων τροφίμων και προϊόντων από την ελληνική γη. Προτεραιότητα μας είναι η αγνότητα των προϊόντων και είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ελληνικά προϊόντα σε απαιτητικούς καταναλωτές που εκτιμούν την ποιότητα και την αειφορία.

Στη COCO-MAT Farms, υιοθετούμε έναν τρόπο ζωής που έχει τις ρίζες του στην αγνότητα, τη βιωσιμότητα και την οικολογία. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε απευθείας με παραδοσιακούς Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι όχι μόνο προσφέρουν την τεχνογνωσία τους, αλλά και μοιράζονται την ακλόνητη δέσμευσή μας για ασυμβίβαστη ποιότητα.Στη COCO-MAT Farms, υιοθετούμε έναν τρόπο ζωής που έχει τις ρίζες του στην αγνότητα, τη βιωσιμότητα και την οικολογία. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε απευθείας με παραδοσιακούς Έλληνες παραγωγούς, οι οποίοι όχι μόνο προσφέρουν την τεχνογνωσία τους, αλλά και μοιράζονται την ακλόνητη δέσμευσή μας για ασυμβίβαστη ποιότητα.

Καθώς κάνουμε τα πρώτα μας βήματα, είμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό για το μέλλον. Με φιλόδοξα σχέδια σε εφαρμογή, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και βιώσιμο μέλλον για το αγρόκτημά μας.

Πώς θα μας βρείτε

Βρισκόμαστε στην Λ. Τατοϊου 165 στην Κηφισιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: +30 210 6251971 ή με email: info@cocomatfarms.gr

Πατήστε στον χάρτη για να μεταφερθείτε στο Google Maps