Μους σοκολάτας με ελαιόλαδο

Υλικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

1. Λιώστε την σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων με προσοχή για να μην καεί.

2. Μόλις λιώσει , και ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέστε το γάλα και το ελαιόλαδο μέχρι να μην έχει καθόλου κομματάκια η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί.

3. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί , μέχρι να σταθεί.

4. Την προσθέτετε στο μίγμα της σοκολάτας και τα ομογενοποιείτε ανακατεύοντας απαλά.

5. Σερβίρετε σε ποτηράκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο να κρυώσουν για τουλάχιστον 1 ώρα.

Μοιραστειτε την συνταγη: