Κρύο τσάι με ginger, δυόσμο και μέλι

Υλικά

Μέθοδος Εκτέλεσης

1. Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό και τα κομμάτια του τζίντζερ. Μόλις πάρουν μια βράση, τα απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τσάι και τα φύλλα μέντας. Καλύπτουμε το σκεύος και το αφήνουμε στην άκρη για περίπου 15 λεπτά.

2. Στραγγίζουμε το τσάι. Προσθέτουμε στο ρόφημα το μέλι και το χυμό του μισού λεμονιού. Το μεταφέρουμε σε μια κανάτα, το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά το βάζουμε στο ψυγείο.

3. Κόβουμε το υπόλοιπο μισό του λεμονιού σε λεπτές φέτες και, όταν πρόκειται να σερβίρουμε το τσάι, προσθέτουμε 1-2 φέτες σε κάθε ποτήρι, μαζί με παγάκια και μερικά φύλλα δυόσμου.

Μοιραστειτε την συνταγη: